Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Προκήρυξη διεθνή ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της ενέργειας «Open areas digital guides and applications» στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου « Joint Tourism Initiative Targeting Heritage/ JTI-TARGET»

Προκήρυξη διεθνή ανοικτού διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 21 του Κανονισμού Οικονομικής Διοίκησης & Διαχείρισης των Περιφερειακών Ταμείων Ανάπτυξης (ΦΕΚ 78/04-02-98 Β΄) για την επιλογή αναδόχου της ενέργειας  «Open areas digital guides and applications» στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου « Joint Tourism Initiative Targeting Heritage/ JTI-TARGET» του Προγράμματος Διασυνοριακής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013

Η δράση “Open areas digital guides and applications” περιλαμβάνει:

1) Σχεδιασμό και ανάπτυξη Οδηγού Πολυμεσικού Περιεχομένου (e-Guide), διαθέσιμου σε φορητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα (smartphones). Ο χρήστης πρέπει να μπορεί να μεταφορτώνει την εφαρμογή του ψηφιακού πολυμεσικού οδηγού (απολύτως δωρεάν) από τις καθιερωμένες αγορές εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας (Apple app Store και Google Play ή ισοδύναμες) για συσκευές τύπου Apple iΟS και Google Android ή ίσοδυναμες, αντίστοιχα.

2) Συλλογή, δημιουργία και ανάπτυξη πρωτογενούς υλικού για την τεκμηρίωση και περιγραφή του πολιτιστικού αποθέματος, που θα καταχωρηθεί σε κατάλληλη βάση δεδομένων, που θα αποτελεί τη βασική πηγή πληροφορίας όλων των υπηρεσιών και εφαρμογών.

3) Δικτυακή πύλη ενοποίησης ψηφιακών υπηρεσιών, η οποία αποτελεί το σημείο αναφοράς όλων των υλοποιούμενων ψηφιακών εργαλείων.

4) Υπηρεσίες εκπαίδευσης, καταχώρησης του πρωτογενούς υλικού, φιλοξενίας συστημάτων, συντήρησης, προβολής και εγγύησης καλής λειτουργίας.

5) Προμήθεια εξοπλισμού.

Κατεβάστε τη Διακήρυξη

Διαβάστηκε 1615 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 13:01

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή