Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Δημόσια πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης οικοπέδου ιδιοκτησίας της Π.Ε. Καβάλας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ανακοινώνουμε ότι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης διακηρύσσει δημόσια πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης ενός οικοπέδου, ιδιοκτησίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, εμβαδού 858,00 τ.μ. που βρίσκεται στην Καβάλα, επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στη θέση «Περιγιάλι».

Η δημοπρασία θα γίνει με φανερή και προφορική διαδικασία ( άρθρο 5 του Π.Δ. 242/96) στις 21 - 11 - 2013, ημέρα Πέμπτη , ώρα έναρξης 11:00 π.μ. και ώρα λήξης 12:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ. στον 1ο όροφο του κτιρίου της Π.Ε. Ροδόπης επί της οδού Δημοκρατίας 1, Τ.Κ. 69100 Κομοτηνή.
Στην περίπτωση που κατά την ημέρα της πλειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας δεν παρουσιαστεί κανείς πλειοδότης, ή η δημοπρασία αναβληθεί, τότε επαναλαμβάνεται έπειτα από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ. με τους ίδιους όρους. Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00) € μηνιαίως και η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 3 έτη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στο τηλέφωνο 2513503215, FAX 2513503610 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Κατεβάστε την διακήρυξη

Διαβάστηκε 1079 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή