Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Καβάλας

Δυναμικό σύστημα αγορών για την ανάθεση συμβάσεων μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας ΠΕ Καβάλας, για τα σχολικά έτη 2022-23, 2023-24 και 2024-25

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης /Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας προτίθεται να αναθέσει την εκτέλεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024 & 2024-2025, μέσω Δυναμικού Συστήματος Αγορών και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, μίσθωσης κατάλληλων μεταφορικών μέσων δημόσιας χρήσης, που πληρούν τους όρους ασφαλείας, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Καβάλας από τον τόπο κατοικίας τους στη σχολική τους μονάδα και αντίστροφα, για όλες τις ημέρες λειτουργίας των σχολείων από υπογραφής της σύμβασης μέχρι 31-8-2025.

Προκήρυξη της σύμβασης για τη δημιουργία του παρόντος ΔΣΑ απεστάλη με ηλεκτρονικά μέσα για δημοσίευση στις 18/1/2023 στην Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η προκήρυξη και το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης καταχωρήθηκαν στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ).

Τα έγγραφα της σύμβασης καταχωρήθηκαν στη σχετική ηλεκτρονική διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης στο ΕΣΗΔΗΣ, η οποία έλαβε Συστημικό Αύξοντα Αριθμό: 178821 και αναρτήθηκαν στη Διαδικτυακή Πύλη (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.

Περίληψη της παρούσας Διακήρυξης δημοσιεύεται και στον Ελληνικό Τύπο, σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν. 4412/2016 : Α) Πρωϊνή, Β) Νέα Εγνατία, Γ) Φωνή του Νέστου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ'αριθμ. 3/2022 Διακήρυξη, και μέχρι την 22/2/2023 και ώρα 15:00, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών του πρώτου σταδιόυ του ΔΣΑ.

https://portal.eprocurement.gov.gr/webcenter/portal/TestPortal

Στον ανωτέρω σύνδεσμο:
1) Στην ενότητα "Είσοδος χρηστών", "Promitheus ESPDint", παρέχεται πρόσβαση στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής συμπλήρωσης του ΕΕΕΣ, ως "Οικονομικός φορέας",  με "Επαναχρησιμοποίηση υφιστάμενου ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔ" και τηλεφόρτωση του αρχείου ΕΕΕΣ.xml.
2) Στην ενότητα "Είσοδος χρηστών", "ΕΣΗΔΗΣ Προμήθειες και Υπηρεσίες", πραγματοποιείτε είσοδο με τους κωδικούς που σας έχουν χορηγηθεί για να υποβάλλετε την προσφορά σας.
3) Στην ενότητα "Εγχειρίδια και eLearning", υποενότητα "Οικονομικοί φορείς", μπορείτε να βρείτε οδηγίες και εκπαιδευτικά βίντεο για την εγγραφή σας και για την υποβολή της προσφοράς σας.
Διαβάστηκε 778 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 11:27
Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού ΠΕ Καβάλας athepes

Τελευταία άρθρα από τον/την Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού ΠΕ Καβάλας athepes

FaLang translation system by Faboba