Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας

Ανοικτή διαδικασία μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016 του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ»

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δια της Οικονομικής Επιτροπής της ως Προϊσταμένης Αρχής, διακηρύσσει, βάσει της υπ’ αριθ. 753/2021 απόφασής της, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Αποκαταστάσεις υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών οδικού δικτύου Ν. Καβάλας», με α/α ΕΣΗΔΗΣ: 186434 και προϋπολογισμό 114.000,00€ (με ΦΠΑ 24%). Το έργο συντίθεται από εργασίες κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ με προϋπολογισμό 91.933,68€ (χωρίς αναθεώρηση και ΦΠΑ).

Στους ενδιαφερόμενους προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα www.pamth.gov.gr της αναθέτουσας αρχής. Πληροφορίες μπορούν να λαμβάνονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στα τηλέφωνα 2513503320, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 08/02/2022 και ώρα 9 π.μ. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 11/02/2022 και ώρα 9.30 π.μ. μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων ΕΣΗΔΗΣ με α/α διαγωνισμού 186434.

Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης του άρθρου 95§2α του Ν.4412/16 όπως ισχύει. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται σε έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ προϋπολογισμού 91.933,68€ (χωρίς αναθεώρηση και ΦΠΑ) και που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 ,5, 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ' της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Διαβάστηκε 618 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 08:49
Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας skotida

Τελευταία άρθρα από τον/την Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας skotida

FaLang translation system by Faboba