Προκηρύξεις ΠΕ Καβάλας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ανταλλακτικού μονάδας τόνερ για το φωτοτυπικό μηχάνημα RICOH 2027 του ΚΕΣΥ Καβάλας

Σας γνωρίζουμε, ότι το ΚΕΣΥ Καβάλας ενδιαφέρεται για την προμήθεια ανταλλακτικού μονάδας τόνερ για το φωτοτυπικό μηχάνημα RICOH 2027 για τις ανάγκες του. Το ανταλλακτικό να έχει παραχθεί από εταιρία η οποία διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας.

Στην προμήθεια δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος εργασίας εγκατάστασης του ανταλλακτικού μονάδας τόνερ για το φωτοτυπικό μηχάνημα RICOH 2027.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε –εάν ενδιαφέρεστε-να καταθέσετε τη δική σας οικονομική προσφορά στο προς ζήτηση είδος, ταχυδρομικά ή ιδιοχείρως στο γραφείο 471(4ος όροφος ΚΕΔΔΥ Καβάλας, Εθνικής Αντιστάσεως 20 Τ.Κ. 65110) ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  mail@kesy.kav.sch.gr εντός 5 ημερών από την από σήμερα 1-07-2019.

Η Οικονομική Προσφορά θα αφορά τιμή...

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλίκ εδώ.

Διαβάστηκε 245 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 12:38

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή