Προκηρύξεις ΠΕ Καβάλας

[2η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ] Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια μελανιών-τόνερ-drum για τις ανάγκες της Π.Ε. Καβάλας

ΘΕΜΑ: «2η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»

Σας γνωρίζουμε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ενδιαφέρεται για την προμήθεια των παρακάτω ειδών , τόσο για τις υπηρεσίες της όσο και για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και το Κ.Ε.Σ.Υ.:

  1. ΜΕΛΑΝΙΑ-ΤΟΝΕΡ-DRUM.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε –εάν ενδιαφέρεστε-να καταθέσετε και τη δική σας οικονομική προσφορά στα προς ζήτηση είδη, στην Δ/νση Διοκητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Καβάλας, Τμήμα Προμηθειών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο 215 ,έως τις 11-06-2019 και ώρα 13:00 μ.μ.

Η Οικονομική Προσφορά θα αφορά τιμή σε ευρώ με Φ.Π.Α. με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή ανά υλικό του πίνακα, εφόσον όμως οι προδιαγραφές πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις της υπηρεσίας.

Ο προμηθευτής υποχρεούται να χορηγεί τα παραγγελμένα είδη ύστερα από τηλεφωνική ή έγγραφη εντολή μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία, χωρίς να έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση κάποιου είδους για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση αρνήσεως ή δυστροπίας θα κηρύσσεται έκπτωτος υποχρεούμενος να καλύπτει τη διαφορά των διαφόρων προμηθειών.

Η παράδοση των ανωτέρω ειδών...

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλίκ εδώ.

Για το αρχείο .xls κάντε κλίκ εδώ.

Διαβάστηκε 297 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 15:17

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή