Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Καβάλας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης της δράσης «ΜΝΗΜΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Καβάλας

Η ΠΑΜΘ-ΠΕ Καβάλας θα διοργανώσει την δράση ««ΜΝΗΜΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ

Την Τετάρτη 06/06/2018 και σύμφωνα με την απόφαση ανάληψης υποχρέωσης με αρ. πρωτ. 03/1823(ΑΔΑ:63Α97ΛΒ-36Π) ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη κατάθεση οικονομικών προσφορών με κριτήριο ανάθεσης την χαμηλότερη τιμή υπό την προϋπόθεση καταλληλότητας των υλικών/υπηρεσιών για το σκοπό για τον οποίο ζητούνται. Προσφορές ανυπόγραφες, αόριστες ή υπερβαίνουσες τον προϋπολογισμό θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

Στις προσφορές που θα κατατεθούν εντός αποκλειστικής προθεσμίας, θα πρέπει να αναγράφεται αναλυτικά η περιγραφή ανά είδος υλικού/υπηρεσίας καθώς και η προσφερόμενη τιμή, σύμφωνα με τα ζητούμενα στην παρούσα πρόσκληση. Οι προσφερόμενες τιμές θα πρέπει να είναι εντός των πλαισίων της προϋπολογισθείσας δαπάνης, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Οι προσφορές δεν θα πρέπει να έχουν ξύσματα σβησίματα ,προσθήκες, διορθώσεις και οτιδήποτε άλλο που καθιστούν ασαφείς η δυσανάγνωστες και πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Διαβάστηκε 721 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 13:29
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba