Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επισκευή τριών εκτυπωτικών μηχανημάτων του Αποκεντρωμένου Τμήματος Τεχνικών Έργων Ορεστιάδας

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Έβρου θα δεχτεί οικονομικές προσφορές για την κάλυψη της ανάγκης προμήθειας ανταλλακτικών για την επισκευή/συντήρηση τριών εκτυπωτικών μηχανημάτων τύπου HP LaserJet P3005dn και SAMSUNG Xpreess M2875FD, που βρίσκονται εγκαταστημένα στο Αποκεντρωμένου Τμήματος Τεχνικών Έργων Ορεστιάδας.

Κριτήριο κατακύρωσης αποτελεί η χαμηλότερη τιμή για το σύνολο της προσφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν το συνημμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς ( ιδιοχείρως/ταχυδρομικώς/με φαξ/με e-mail) το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 25-10-2021 και ώρα 14:00, στα γραφεία του Αποκεντρωμένου Τμήματος Τεχνικών Έργων Ορεστιάδας, Ταχ. Διεύθυνση: Κων/πόλεως 147, Τ.Κ.68200 Ορεστιάδα, τηλ. 2552351530, 2552351544, fax 2552351531, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι προσφορές δεν είναι δεσμευτικές για την Π.Ε. Έβρου, ούτε υποχρεούται να προχωρήσει άμεσα στην προμήθεια.

Οι προσφερόμενες τιμές να συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Όλες οι νόμιμες κρατήσεις θα βαρύνουν των προμηθευτή.

Διαβάστηκε 292 φορές
Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Έβρου

Τελευταία άρθρα από τον/την Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Έβρου

FaLang translation system by Faboba