Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Έβρου

Περίληψη Διακήρυξης για την παροχή υπηρεσίας ασφάλισης οχημάτων για αστική ευθύνη (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ


ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πληροφορίες : Παπατζίκη M.

Τηλέφωνο : 25513-57215

TELEFAX : 25513-50404

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 9-5-2013

Αρ. Πρωτ.: οικ. 2054

 

Π Ε Ρ Ι Λ Η ΨΗ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ 0 6 / 2 0 1 3

Ανακοινώνεται ότι η Π.Α.Μ.Θ. (Π.E. Έβρου) προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο τη «χαμηλότερη τιμή» για την παροχή υπηρεσίας ασφάλισης οχημάτων για αστική ευθύνη (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου) για ένα έτος, ενδεικτικού προϋπολογισμού τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000,00 €), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 4/6/2013, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10.00 π.μ στην Αλεξανδρούπολη, Καραολή & Δημητρίου 40, στον 4ο όροφο, 5ο γραφείο Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Α.Μ.Θ (Π.Ε. Έβρου) στο τηλέφωνο 25513-57215. Λεπτομερείς όροι αναφέρονται στην αριθμ. 06/2013 Διακήρυξη Οικονομικής

Επιτροπής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, η οποία έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου) και διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ: www.pamth.gov.gr.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.Μ.Θ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΙΔΗΣ

Διαβάστηκε 1460 φορές
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba