Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Έβρου

Περίληψη Διακήρυξης για την ανάθεση του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ (ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ 2.010)»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

1. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: ΄΄ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ (ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ 2.010) ΄΄ προϋπολογισμού: 72.000,00 € με Φ.Π.Α. Το έργο συντίθεται από κατηγορίες εργασιών: ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ και ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (διακήρυξη, Ε.Σ.Υ., κλπ) από την έδρα της Δ.Τ.Ε. της Π.Ε. Έβρου στην Αλεξ/λη, Ι. Δραγούμη 1, μέχρι και την Πέμπτη 05/07/2012

Για την παραλαβή των τευχών οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν την δαπάνη αναπαραγωγής τους, που ανέρχεται σε 30,00 €. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά τον εγκεκριμένο από τον Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. υπόδειγμα τύπου "Β".

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2551355832 , FAX επικοινωνίας 2551355835, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Πούκη Α.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 10/07/2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 10η πρωινή (λήξη επίδοσης προσφοράς), στα γραφεία της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. ΕΒΡΟΥ (Ίωνος Δραγούμη 1 Αλεξ/πολη) και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι «Προσφορά επί μέρους ποσοστών έκπτωσης κατά ομάδες τιμών σε συμπληρωμένο τιμολόγιο ομαδοποιημένων τιμών της Υπηρεσίας με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης» σύμφωνα με το άρθ. 6 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ).

4. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην Α1, Α2 και 1η για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ έργων και Α1, Α2 και 1η Τάξης για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ καθώς και Εργοληπτικές Επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στα Νομαρχιακά Μητρώα των αντίστοιχων κατηγοριών. Σε Κοινοπραξία δικαιούνται να συμμετάσχουν όλες οι Εργοληπτικές Επιχειρήσεις των παραπάνω κατηγοριών.

5. Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 1.170,00,00 € και ισχύ τουλάχιστον έξι μηνών και 30 ημερών, από την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΔΕΚΑ ημερολογιακές ημέρες.

6. Το έργο χρηματοδοτείται από το την ΣΑΕ072/1 ενάριθμο έργο 1995ΣΕ07210002 με τίτλο ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΠΟΤΑΜΩΝ ΕΒΡΟΥ , ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΑΡΔΑ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ της Γ.Γ.Δ.Ε./ Δ/ΝΣΗ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (Δ7) .

Προκαταβολή δεν θα χορηγηθεί.

7.Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Δ/ΔΝΣΗ Δ7 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ – ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ.

 

ΜΕΠ

Ο ΑΝ. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΔΤΕ ΠΕ ΕΒΡΟΥ

ΨΑΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Β' β

ΠΕΡΙΛΗΨΗ    ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

1. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  – ΘΡΑΚΗΣ  προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό  για την ανάθεση του έργου: ΄΄ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ (ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ 2.010) ΄΄ προϋπολογισμού: 72.000,00 € με Φ.Π.Α. Το έργο συντίθεται από κατηγορίες  εργασιών: ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ και ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (διακήρυξη, Ε.Σ.Υ., κλπ) από την έδρα  της  Δ.Τ.Ε. της Π.Ε. Έβρου στην Αλεξ/λη, Ι. Δραγούμη 1,  μέχρι και την Πέμπτη 05/07/2012

Για την παραλαβή των τευχών οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν την δαπάνη αναπαραγωγής τους, που ανέρχεται σε 30,00 €. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά τον εγκεκριμένο από τον Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. υπόδειγμα τύπου “Β”.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2551355832 , FAX επικοινωνίας 2551355835, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Πούκη Α.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις  10/07/2012  ημέρα  Τρίτη  και ώρα 10η πρωινή (λήξη επίδοσης προσφοράς), στα γραφεία της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. ΕΒΡΟΥ (Ίωνος Δραγούμη 1 Αλεξ/πολη) και  το σύστημα υποβολής προσφορών είναι «Προσφορά επί μέρους ποσοστών έκπτωσης κατά ομάδες τιμών σε συμπληρωμένο  τιμολόγιο ομαδοποιημένων τιμών της Υπηρεσίας με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης»  σύμφωνα με το άρθ. 6   του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ).

4. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην Α1, Α2 και  για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ έργων  και Α1, Α2 και  1η Τάξης για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ καθώς και Εργοληπτικές Επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στα Νομαρχιακά Μητρώα των αντίστοιχων κατηγοριών. Σε Κοινοπραξία δικαιούνται να συμμετάσχουν όλες οι Εργοληπτικές Επιχειρήσεις των παραπάνω κατηγοριών.

5. Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 1.170,00,00 €και ισχύ τουλάχιστον έξι μηνών και 30 ημερών, από την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΔΕΚΑ ημερολογιακές ημέρες.

6. Το έργο χρηματοδοτείται από το την  ΣΑΕ072/1 ενάριθμο έργο 1995ΣΕ07210002 με τίτλο ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΠΟΤΑΜΩΝ ΕΒΡΟΥ , ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΑΡΔΑ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  της Γ.Γ.Δ.Ε./ Δ/ΝΣΗ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (Δ7)   .

Προκαταβολή δεν θα χορηγηθεί.

7.Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Δ/ΔΝΣΗ  Δ7  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ – ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ  .

 

ΜΕΠ

                                                                        Ο ΑΝ. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ

                                                                             ΔΤΕ    ΠΕ   ΕΒΡΟΥ         

 

 

                                                                          ΨΑΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

                                                                ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  Ββ
Διαβάστηκε 1546 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 13:57
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba