Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ στην Αθήνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά για το θέμα της αγοράς των παραγωγών του Σαββάτου

foto151220222 foto151220221

 

Μετά το θέμα που προέκυψε πριν από λίγο καιρό με την αγορά των παραγωγών του Σαββάτου που πραγματοποιείται στο χώρο του πάρκινγκ του Διοικητηρίου Δράμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης  Παπαεμμανουήλ ανέλαβε πρωτοβουλία να συναντήσει τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά, για να τους εκθέσει αναλυτικά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Στη συνάντηση που είχε μαζί τους την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 τους παρέδωσε επιστολή, στην οποία εκθέτει το πρόβλημα και προτείνει λύσεις. Οι δύο Υπουργοί άκουσαν με προσοχή τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας και δεσμεύτηκαν για την εξεύρεση οριστικής λύσης.

Σας αποστέλλουμε την επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ προς τους δύο Υπουργούς για δημοσίευση.

Διαβάστηκε 339 φορές
Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

FaLang translation system by Faboba