Γραφείο Τύπου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο ΒΙΟΠΑ Καβάλας

 

«Η συνεργασία μας είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη του τόπου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ και δεσμεύθηκε για την όσο το δυνατόν τακτικότερη παρουσία του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του ΒΙΟΠΑ.

Ο ορισμός της νέας διοίκησης του ΒΙΟΠΑ και η διαπίστωση της άρτιας συνεργασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ με τους κυριότερους εταίρους, δηλαδή τον Δήμο Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας, ήταν οι θετικές εξελίξεις που προέκυψαν από την Έκτακτη Γενική Συνέλευσης της εταιρίας που συγκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/05, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη.

Μετά την ολοκλήρωση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΒΙΟΠΑ Καβάλας και τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης γνωστοποίησε την πρότασή του για τα νέα μέλη του Δ.Σ. και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την καλή συνεργασία με τους άλλους εταίρους, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν το χώρο της μεταποίησης και τα οποία είναι στις προτεραιότητες της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ. Συγκεκριμένα ο κ. Τοψίδης υπογράμμισε ότι «σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση, οι τρεις εταίροι του ΒΙΟΠΑ Καβάλας να έχουμε ορίσει τους εκπροσώπους μας για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα λειτουργήσει το ΒΙΟΠΑ για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Από πλευράς Περιφέρειας προτείναμε:

-           τον κ. Δημήτριο Τριανταφύλλου, ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο

-           τον κ. Δημήτριο Κλειτσιώτη και

-           τον κ. Δημήτριο Στεργιόπουλο.

Η πρόθεση της Περιφέρειας είναι να ενδυναμώσουμε τον ρόλο του ΒΙΟΠΑ. Για άλλη μία φορά θα συγχαρώ τους δύο εταίρους τον Δήμο Καβάλας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Καβάλας. Η συνεργασία μας είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη του τόπου. Θέλω να εξάρω την υψηλή εκπροσώπηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΙΟΠΑ σε επίπεδο Δημάρχου και Προέδρου και δεσμεύομαι για τη δική μου συμμετοχή μου στις συνεδριάσεις όταν μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου».

Ο Δήμαρχος Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μουριάδης από την πλευρά του δήλωσε αισιόδοξος για το έργο που θα παραχθεί από τη νέα διοίκηση, τονίζοντας ότι: «Όπως είπε και ο κ. Περιφερειάρχης σήμερα έγινε η έκτακτη Γενική Συνέλευση ούτως ώστε να οριστούν εκπρόσωποι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΙΟΠΑ Καβάλας. Από πλευράς Δήμου θα είμαι εγώ και θέλουμε να δείξουμε ότι η ανάπτυξη του ΒΙΟΠΑ Καβάλας είναι μονόδρομος. Έγινε καλή δουλειά με την προηγούμενη διοίκηση και είμαστε σίγουροι ότι η ίδια δουλειά και ίσως και καλύτερη θα γίνει και τώρα».

Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας, κ. Μάρκος Δέμπας με τις δηλώσεις του επιβεβαίωσε το κλίμα καλής συνεργασίας και επισήμανε το σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο του ΒΙΟΠΑ σημειώνοντας ότι : «Ένας νέος κύκλος για το ΒΙΟΠΑ της Καβάλας ξεκινάει σήμερα με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως δηλώσαμε οι τρεις εταίροι, θέλουμε το ΒΙΟΠΑ Καβάλας να πρωτοστατήσει στον ρόλο της ανάπτυξης. Είμαστε εδώ να δείξουμε ότι αυτή η προσπάθεια της καλής συνεργασίας θα τη συνεχίσουμε και το επόμενο χρονικό διάστημα». 

Οι τρεις επικεφαλής των εταίρων του ΒΙΟΠΑ εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο για όλα όσα έπραξε για τον φορέα. 

Διαβάστηκε 113 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή