Γραφείο Τύπου

Αποζημιώσεις λόγω Covid

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενημερώνει ότι κατόπιν σχετικού υπομνήματος που υπέβαλε προς τον Υπουργό ΥπΑΑΤ για τη στήριξη των Ελλήνων καλλιεργητών που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, με το οποίο ζητούσε  να εξεταστεί η δυνατότητα  χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης στους παραγωγούς, πιστώθηκαν χθες 09/09/2021 οι αποζημιώσεις λόγω Covid στους παραγωγούς της Περιφέρειάς μας. Πιστώθηκαν πάνω από 6.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 4.000.000 ευρώ αφορούν παραγωγούς φθινοπωρινής και καλοκαιρινής πατάτας, 680.000 ευρώ καρπούζι και 1.000.000 ευρώ θερμοκηπιακή ντομάτα, αγγούρια και βουβαλοτροφία.

Η συνεργασία μου με το ΥΠΑΑΤ για τη σύνταξη του φακέλου και την τεκμηρίωση του αιτήματος αποζημίωσης από τον Δεκέμβριο έως σήμερα υπήρξε άριστη και επέφερε  το τελικό αποτέλεσμα.

 Ο  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 

Διαβάστηκε 46 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή