Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γραφείο Τύπου

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση του δρόμου που συνδέει τους οικισμούς Ευγενικό και Λεπτή στο βόρειο Έβρο

07092021 1

Σε έναν ακόμα επαρχιακό δρόμο παρεμβαίνει με έργο της η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πρόκειται για το δρόμο που συνδέει τους οικισμούς Ευγενικό και Λεπτή στο βόρειο Έβρο, μήκους 16 χιλιομέτρων.

Ο συγκεκριμένος δρόμος παρουσιάζει αυξημένη κίνηση από κατοίκους των Δήμων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας και έχει υποστεί φθορές.

Η παρέμβαση της Περιφέρειας έχει στόχο να αποκαταστήσει τις φθορές στο οδόστρωμα, να αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας του δρόμου αλλά και να ανακατασκευάσει κατεστραμμένα τμήματα σε τεχνικά, να καθαρίσει παλιές τάφρους και να κατασκευάσει νέες τάφρους και στραγγιστήρια.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 2,85 εκατομμυρίων ευρώ. Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και η σύμβασή του υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τον ανάδοχο του έργου κ. Γιώργο Λασκαράκη της εταιρείας ΑΚΜΩΝ ΑΤΕ, παρουσία του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας κ. Τάσου Παράσχου.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 335 φορές
FaLang translation system by Faboba