Γραφείο Τύπου

Η νέα ΚΑΠ παρουσιάστηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε ειδική εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

 

Τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίασε σε θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Περιφέρεια στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ «Γεώργιος Παυλίδης» στην Κομοτηνή.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, διά ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης, βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, επιμελητήρια, εκπρόσωποι αγροτικών ενώσεων και συλλόγων, κτηνοτρόφων και αλιέων της Περιφέρειας, ενώ παρόντες από την πλευρά του Υπουργείου ήταν επίσης ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου και οι Γενικοί Γραμματείς κα. Χριστιάνα Καλογήρου, κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης.

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, ο οποίος παρουσίασε την πολιτική της Διοίκησής του για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Λιβανός δεσμεύθηκε για την πραγματοποίηση παρόμοιων συσκέψεων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της ΠΑΜΘ, ώστε να εξεταστούν πιο διεξοδικά τα ζητήματα που έθεσαν οι παραγωγοί κάθε περιοχής.

Νωρίτερα, οι κ. Μέτιος και Λιβανός είχαν πραγματοποιήσει ξεχωριστή συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας. Ο κ. Περιφερειάρχης εξέφρασε στον κ. Υπουργό την ικανοποίησή του για τις ανακοινώσεις που έκανε ο κ. Υπουργός αναφορικά με το μεγάλο αρδευτικό έργο της Ξάνθης και τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι δρομολογούνται τα πρώτα βήματα του τόσο σημαντικού αυτού έργου για την περιοχή.

Στην έδρα της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε επίσης σύσκεψη για θέματα της Ροδόπης και της Περιφέρειας με τη συμμετοχή Αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων της Ροδόπης.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 171 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή