Γραφείο Τύπου

Κεντρικός ομιλητής με θέμα τη συμβολή της ΕΕ στην ανάπτυξη της Ελλάδας και ειδικότερα της ΠΑΜΘ ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς σε εκδήλωση της Περιφέρειας στην Κομοτηνή

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

sxoinas1

Κεντρικός ομιλητής με θέμα τη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανάπτυξη της Ελλάδας, και ειδικότερα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ, την Παρασκευή 4 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κομοτηνής, με τη συμμετοχή πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών φορέων της Περιφέρειας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, ενώ στην ομιλία του, ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου της Διοίκησής του για την περιφερειακή ανάπτυξη, τα έργα και οι δράσεις του οποίου χρηματοδοτούνται, στο μεγαλύτερο μέρος τους, από πόρους των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών ταμείων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Περιφερειάρχη στον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Νωρίτερα, οι κύριοι Σχοινάς και Μέτιος είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας, κατά την οποία ο κ. Μέτιος πρόσφερε ως δώρο στον κ. Σχοινά εκδόσεις της Περιφέρειας και τοπικά προϊόντα.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 396 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή