Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γραφείο Τύπου

Έκτακτη χρηματοδότηση 90.000 ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την κάλυψη άμεσων αναγκών της ΜΕΘ του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

nosokomeio alexpolis17122020

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει 90.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την κάλυψη άμεσων αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε μετά από αίτημα που κατέθεσε στην Περιφέρεια ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Βαγγέλης Ρούφος σε συνεργασία με το Διευθυντή της ΜΕΘ, Αναπληρωτή Καθηγητή Εντατικής Θεραπείας και Υπολογιστικής Ιατρικής του ΔΠΘ κ. Βασίλη Παπαϊωάννου.

Με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης θα αποκτήσει εξοπλισμό για την ενίσχυση του δικτύου παροχής οξυγόνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στις Μονάδες Covid, έγχρωμο υπερηχοκαρδιογράφο, ποδήλατο εκγύμνασης άνω και κάτω άκρων, θρομβοελαστογράφο κ.ά.

Για το θέμα ο κ. Μέτιος είχε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Ρούφο και τον κ. Παπαϊωάννου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη συμβολή του νέου εξοπλισμού στην ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΑ.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 375 φορές
FaLang translation system by Faboba