Γραφείο Τύπου

Την Πέμπτη 10/12/2020 διεξήχθη διαδικτυακά η 7η συνάντηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας – Βουλγαρίας «Interreg V-A Greece-Bulgaria 2014-2020».

20201215 142141 01

int.gr.bg

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κύριος Αλέξης Πολίτης, μέλος της εν λόγω Επιτροπής, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο.

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν αφορούσαν τα εξής:

  • Οικονομικός απολογισμός του έτους 2020 για τους 5 άξονες του προγράμματος.
  • Εξέλιξη του Στρατηγικού Σχεδιασμού του νέου Προγράμματος Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας – Βουλγαρίας «Interreg V-A Greece-Bulgaria 2021-2027».:
  • Η αναθεώρηση του τρέχοντος προγράμματος με μεταφορά πόρων από τους άξονες 4 και 5 στον 2ο άξονα, με σκοπό την κάλυψη των υπερδεσμεύσεων, οι οποίες προέκυψαν λόγω της υλοποίησης.
  • Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης των προτάσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο πλαίσιο της 6ης Πρόσκλησης. Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπογραφούν και οι συμβάσεις επιχορήγησης.

 

Δρ. Αλέξης Κ. Πολίτης

  • Εντεταλμένος Σύμβουλος Ευρωπαικών Προγραμμάτων ΠΑΜ-Θ
  • Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής ΠΑΜ-Θ

Μέλος ΔΣ Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΠΑΜ-

Διαβάστηκε 51 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή