Γραφείο Τύπου

Μήνυμα του Περιφερειάρχη ΑΜΘ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από τις Καστανιές Έβρου

25032020 1

25032020 1

25032020 1

«Φέτος που η επέτειος της έναρξης της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 δεν μπορεί να εορταστεί λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό, θέλησα να βρεθώ στις Καστανιές Έβρου, εκεί που ο στρατός και η αστυνομία δίνουν τον δικό τους αγώνα για την ασφάλειά μας, για τη φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας αλλά και της Ευρώπης.
Από αυτό εδώ το σημείο στέλνουμε το μήνυμα της διπλής εορτής της επετείου της Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Από τη μια, το μήνυμα της ενότητας και της ευθύνης απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως έθνος και ως κοινωνία.
Από την άλλη, το μήνυμα της ελπίδας ότι σύντομα κάτι καλύτερο θα γεννηθεί για τον τόπο μας και τον καθένα μας ξεχωριστά.
Έχοντας στη μνήμη μας και τιμώντας όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έπεσαν ηρωικά για την ελευθερία της Πατρίδας μας, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά!»
Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι από το Φυλάκιο των Καστανεών κατά την έπαρση της ελληνικής σημαίας, με τον Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, τον Διοικητή της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου Υποστράτηγο Γιάννη Βασιλάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Βενετίδη.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 594 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή