Γραφείο Τύπου

Αναβιώνει το δημοσιογραφικό συνέδριο της Σαμοθράκης με πρωτοβουλία της Περιφέρειας ΑΜΘ

dimosiografiko samothraki

Η αναβίωση του δημοσιογραφικού συνεδρίου της Σαμοθράκης ήταν το θέμα σύσκεψης που συγκάλεσε το περασμένο Σάββατο στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος μεταξύ της Περιφέρειας και των δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας.
Στη σύσκεψη, συμμετείχαν, από την πλευρά της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, η Εκτελεστική Γραμματέας κ. Ζωή Κοσμίδου και υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, ενώ από τη πλευρά των δημοσιογραφικών ενώσεων, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κ. Έλενα Ριζεάκου, η Β΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) κ. Αγγελική Γυπάκη, ο Διευθυντής της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) κ. Γιάννης Κοτσιφός, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ) κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος (ο οποίος εκπροσώπησε επίσης και την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων - ΕΣΗΕΠΗΝ) και ο έφορος της ΠΟΕΣΥ κ. Γιάννης Σιούλας.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε το συνέδριο να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2020 και να έχει ως θέμα: «Εμπιστοσύνη στη Δημοσιογραφία – Διεκδικώντας το χαμένο έδαφος».
Σε ό,τι αφορά την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, αποφασίστηκε να έχει 7 μέλη με Πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, Αντιπρόεδρο την κ. Έλενα Ριζεάκου και ένα μέλος από κάθε μία από τις 5 δημοσιογραφικές ενώσεις της χώρας.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 632 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 07:32

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή