Γραφείο Τύπου

Τον 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής στην Κομοτηνή επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων.

kalanta2019 1

kalanta2019 1

kalanta2019 1

kalanta2019 1

kalanta2019 1

kalanta2019 1

kalanta2019 1

 

Ο κ. Μέτιος, ο οποίος συνοδευόταν από την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Ζωή Κοσμίδου, μοίρασε δώρα στα παιδιά και αντάλλαξε ευχές με τις νηπιαγωγούς και το υπόλοιπο προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού.

Νωρίτερα, στην έδρα της Περιφέρειας, ο κ. Μέτιος δέχθηκε ευχές και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Κομοτηνής, από μέλη του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης, από τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Κομοτηνής, από ωφελούμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» καθώς και μέλη της ΚΝΕ.

Εξάλλου, την έδρα της Περιφέρειας επισκέφθηκαν για κάλαντα και ευχές η ορχήστρα της ΧΧI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Κομοτηνής, ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Στέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» και μικροί μαθητές από το Νηπιαγωγείο «Λιλιπούπολη».

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 502 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή