Γραφείο Τύπου

Στην πρώτη παρουσίαση του Δικτύου Πόλεων Μεγαλέξανδρου, στην «Οικία Καραμανλή», στην Πρώτη Σερρών παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ

 

 

 

 

Στην Πρώτη Σερρών και στην ΟΙΚΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, παραβρέθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κος Χρήστος Μέτιος, προσκεκλημένος από την οργάνωση «Δίκτυο Πόλεων Μεγαλέξανδρου», στα πλαίσια παρουσίασης της φιλοσοφίας και του σχεδιασμού της θεματικής δικτύωσης Μακεδονικών περιοχών με αντίστοιχους ομοειδείς ή μη προορισμούς ανά τον κόσμο.
Το «Δίκτυο Πόλεων Μεγαλέξανδρου» αποτελεί μία σύμπραξη Μακεδονικών πόλεων και περιοχών, οι οποίες αναπτύσσουν πολιτιστικές, αθλητικές και τουριστικές δράσεις με σκοπό να μετατρέψουν την ιστορία σε λόγο αναπτυξιακής τροχιάς.
Από το βήμα της εκδήλωσης, ο κος Μέτιος δήλωσε την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στο έργο του «Δικτύου» εκτιμώντας παράλληλα ότι τα οφέλη από ένα τέτοιο εγχείρημα θα είναι όχι μόνον ιστορικά και πολιτιστικά αλλά και αναπτυξιακά.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 550 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 13:56

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή