Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στην Πιλοτική Δράση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο του έργου +RESILIENT

resilient

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως εταίρος στο διακρατικό έργο +RESILIENT «Mediterranean Open REsouRcEs for Social Innovation of SociaLly ResponsIve ENTerprises» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg MED, προσκαλεί τοπικές Κοιν.Σ.Επ (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις) και άλλες επιχειρήσεις, οργανισμούς και ενδιαφερόμενους που δραστηριοποιούνται ή που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Κοινωνική Οικονομία να συμμετάσχουν στην Πιλοτική Δράση της ΠΑΜΘ που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του έργου +RESILIENT.

 Η Πιλοτική Δράση περιλαμβάνει:

α) Διαδικτυακά Εργαστήρια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας που αποσκοπούν την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας που καθοδηγείται από την κοινωνική οικονομία, επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα με κοινωνική σημασία και αντίκτυπο, τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία και

β) Διαδικτυακές Επισκέψεις Μελέτης που αποσκοπούν στην προβολή κοινωνικών επιχειρήσεων και οργανισμών της ΑΜΘ με υψηλό κοινωνικό προσανατολισμό και ανταπόκριση (SVRC).

 

Η συμμετοχή στην πιλοτική δράση είναι δωρεάν.

 

Η συμμετοχή στην πιλοτική δράση είναι ανοικτή αλλά απαιτείται η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής συμπληρώνοντας την Φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-ZIBVwbpl89icG-bdBbxz7IeOAFZq94Nbk5xONiXers-u3A/viewform?usp=sf_link έως την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021.

 Για πληροφορίες: Νάντια Καρρά, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Living Prospects Ltd.

 Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τηρώντας τις αποφάσεις και οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 στη χώρα μας αποφάσισε να υλοποιήσει τη εν λόγω πιλοτική δράση διαδικτυακά ώστε να συνεχίσει η ομαλή υλοποίηση του έργου +RESILIENT.

 * Η ΠΑΜΘ επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα που θα εισάγετε στην φόρμα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στο πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου με το ακρωνύμιο +RESILIENT με σκοπό τη διεξαγωγή της πιλοτικής δράσης.

**Βάσει του Κανονισμού ΕΕ (2016/679) έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα Τεχνικά & Οργανωτικά Μέτρα για την προστασία των δεδομένων αυτών. Σε συνέχεια των ως άνω, δηλώνω ότι έχω ενημερωθεί πλήρως για τους όρους της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων κατά τις επιταγές του Κανονισμού ΕΕ (2016/679) και ότι γνωρίζω ότι δικαιούμαι να ανακαλέσω την συγκατάθεσή μου και να ασκήσω τα δικαιώματα που μου παρέχει ο Κανονισμός.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και την ενεργό συμμετοχή σας.

 

Με εκτίμηση,

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

11012021

Διαβάστηκε 689 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 16:52

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή