Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού

Με την ευκαιρία του εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το Έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 του Ελληνικού λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής και σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμά μας, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Μαΐου 2020 σε ολόκληρη τη Διοικητική Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και την δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου 2020.

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου 2020 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Παρακαλούμε μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας να μεριμνήσετε για τα ανωτέρω.

Ο Περιφερειάρχης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ

Διαβάστηκε 799 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή