Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα εορτασμού Μακεδονικού Αγώνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων Κτιρίων, των ΝΠΔΔ, Τραπεζών, ΝΠΙΔ του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας της 22ης Οκτωβρίου μέχρι και την δύση του ηλίου της 22ης Οκτωβρίου 2017.

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων Κτιρίων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ, Τραπεζών και των ΝΠΙΔ, από τη δύση του ηλίου της 22ης Οκτωβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
Πραγματοποίηση ομιλιών στα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια της Ροδόπης, για τον Μακεδονικό Αγώνα.

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
10:30 Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου θα προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Τα θέματα της στρατιωτικής παρατάξεως και αποδόσεως τιμών, παρακαλείται να ρυθμίσει ο ΑΔΦΚ, της Δημόσιας Τάξης η Αστυνομική Δ/νση Ροδόπης, της δε εθιμοτυπίας, ανάλογα με την αρμοδιότητά τους, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ και η 29η ΤΑΞΠΖ.


Τελετάρχες ορίζονται ο Αθανάσιος Χριστοδουλάκης & η Ευγενία Εξακοΐδου


Ο Περιφερειάρχης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Χρήστος Μέτιος

Διαβάστηκε 1130 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή