Εκδηλώσεις

Συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Via Egnatia στην Π.Ε. Έβρου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στις 11:00, για τις εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Via Egnatia που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέντευξη τύπου θα παρευρεθούν η ιδρύτρια και υπεύθυνη του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγελική Γιαννακίδου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Δημοσθένης Καραγεωργίου, ο Τεχνικός Διευθυντής RunGreece-Στίβου ΜΓΣ Εθνικού & Αντιπρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Κωνσταντίνος Πατερόπουλος, ο υπεύθυνος του Running Team Αντώνιος Κουφός και ο υπεύθυνος διδασκαλίας βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης Γιώργος Δροσάκης.

Διαβάστηκε 942 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 14:53

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή