Εκδηλώσεις

2η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θέμα «Στις γιορτές κάνε και εσύ ένα δώρο: δώσε αίμα – σώσε μια ζωή»

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θέμα «Στις γιορτές κάνε και εσύ ένα δώρο: δώσε αίμα – σώσε μια ζωή», αύριο, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, στον πεζόδρομο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου-γωνία Τράπεζας της Ελλάδος.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική και εθελοντική συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου, της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και των Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΕ Καβάλας, με στόχο να αξιοποιηθεί ο εορταστικός χαρακτήρας των ημερών και να προωθηθούν η αιμοδοσία, ο εθελοντισμός και ευρύτερα ο ανθρωπισμός, η ανάπτυξη της αλτρουιστικής διάθεσης προς τον συνάνθρωπο, η κοινωνική αλληλεγγύη και η διάθεση για προσφορά.

Διαβάστηκε 2327 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 12:26

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή