Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Περιφερειακού Συμβουλίου

Ανακοίνωση αναφορικά με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων της λειτουργίας των «Ιχθυοτροφικών μονάδων – Υδατοκαλλιέργειας εκτατικού τύπου (παραδοσιακή) στις λιμνοθάλασσες Βάσοβας, Ερατεινού, Αγιάσματος και Κεραμωτής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθ.5 παρ. 2 του Ν. 1650/86, όπως αυτή τροποποιήθηκε με το Ν. 3010/02, την ΚΥΑ ΗΠ. 37111/2021/26-9-2003 (ΦΕΚ 1391/Β΄/2003 ανακοινώνεται ότι:

    Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαβιβάστηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης με αριθ. πρωτ.5284π.ε./24-03-2014 η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων της λειτουργίας των «Ιχθυοτροφικών μονάδων – Υδατοκαλλιέργειας εκτατικού τύπου (παραδοσιακή) στις λιμνοθάλασσες Βάσοβας, Ερατεινού, Αγιάσματος και Κεραμωτής» στην περιοχή Δήμου Νέστου, στο Ν. Καβάλας από τον Αγροτικό Αλιευτικό Συνεταιρισμό Λιμνοθαλασσών Κεραμωτής, η οποία βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στο Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Καβάλας, (Διοικητήριο, Καβάλα), όπου μπορεί να προσέλθει προκειμένου να ενημερωθεί και να υποβάλει τυχόν απόψεις- ενστάσεις εντός τριάντα (30) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

 Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ της Καβάλας με αριθ. πρωτ. ΔΔ1725/1-4-2014.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΒΙΑΣ

 

   Σχετικό αρχείο

Διαβάστηκε 755 φορές
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba