Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Περιφερειακού Συμβουλίου

Ανακοίνωση αναφορικά με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου: «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 9ΜW, στη θέση «ΜΑΤΙ - ΚΟΣΚΙΝΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθ.5 της ΚΥΑ 1649/45/2014 (ΦΕΚ 45/Β΄/15-1-2014 ανακοινώνεται ότι:

    Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαβιβάστηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης με αριθ. πρωτ.1104/17-03-2014 η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου: «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 9ΜW, στη θέση «ΜΑΤΙ - ΚΟΣΚΙΝΑ», εντός των ορίων των Δήμων Μαρώνειας – Σαππών και Αρριανών  Π.Ε. Ροδόπης και Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης Π.Ε. Έβρου της εταιρείας ΑΝΕΜΟΠΥΛΗ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. & ΣΙΑ – ΘΡΑΚΗ 1 Ε.Ε., η οποία βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στο Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Αλεξανδρούπολης, (Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1 Αλεξανδρούπολη), όπου μπορεί να προσέλθει προκειμένου να ενημερωθεί και να υποβάλει τυχόν απόψεις- ενστάσεις εντός τριάντα (30) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

    Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ του Ν. Ροδόπης και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ του Ν. Έβρου με αριθ. πρωτ ΔΔ1567/24-3-2014.

 

 

 

Σχετικό αρχείο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΒΙΑΣ

 
Διαβάστηκε 1010 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 14:10
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba