Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε. με πρόεδρο τον Αντιπεριφερειάρχη Εμμανουήλ Ταπατζά

09072024a

Παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Ιουλίου η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση μεταξύ μετόχων και εκπροσώπων της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε. – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α., όπου εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με πρόεδρο τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζά.

Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Εμμανουήλ Ταπατζάς

Αντιπρόεδρος: Ιμάμ Τζανέρ

Διευθύνων Σύμβουλος: Θωμάς Μίχογλου

Γραμματέας: Απόστολος Ιωάννου

Μέλη: Νατάσα Λιβεριάδου, Ανέστης Βαφειάδης, Δημήτρης Πολιτειάδης

H Αναπτυξιακή Ροδόπης από την ίδρυσή της το 1992 υπηρετεί την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της ΠΕ Ροδόπης και της ευρύτερης περιοχής. Δημιουργεί, στηρίζει, συντονίζει, υλοποιεί και διαχειρίζεται τοπικές πρωτοβουλίες ανάπτυξης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φορέων (Δημόσιων και Ιδιωτικών) των ΠΕ Ροδόπης, Ξάνθης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσα από τα επιχειρησιακά προγράμματα των ΚΠΣ και των άλλων εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Μέτοχοι είναι οι: Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δήμος Κομοτηνής, Π.Ε.Δ. ΑΜΘ, Δήμος Μαρωνείας – Σαπών, Δήμος Ιάσμου, Δήμος Αρριανών, Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων, Τ.Ε.Ε. Παράρτημα Θράκης, Ε.Α.Σ. Ροδόπης, Επιμελητήριο Ξάνθης, Δήμος Μύκης, Δήμος Αβδήρων, Δήμος Ξάνθης, Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», Δήμος Τοπείρου.

Μετά την ανάδειξή του ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε., ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς, δήλωσε: «Θα συνεργαστώ ως νέος πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε. με όλα τα μέλη του νέου ΔΣ και τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας, για να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το εργαλείο ανάπτυξης για την ΠΕ Ροδόπης και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ως νέα διοίκηση θα εργαστούμε με συνέπεια και μεθοδικότητα για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των πρωτοβουλιών εκείνων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ανάπτυξης των τοπικών μας κοινωνιών».

                                                                                  Από το γραφείο

                                                                    Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 56 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή