Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Ημερίδα ενημέρωσης - διαβούλευση για το LEADER- ΤΑΠ-ΤΟΚ- Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων.

Ενημερωτική ημερίδα-διαβούλευση, διοργανώνει η Αναπτυξιακή Ροδόπης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης στα πλαίσια της επιλογής στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων, της παρέμβασης π3-77-4.1 "στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER -ΤΑΠ-ΤΟΚ- Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων, 2023-2027 ".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 και ώρα 17:30, στο Διοικητήριο (έδρα της ΠΕ Ροδόπης, Δημοκρατίας 1) - αίθουσα "Γ.Παυλίδης"  στην Κομοτηνή.

Σκοπός της συνάντησης – διαβούλευσης είναι η παρουσίαση της πορείας του LEADER, της νέας Προκήρυξης του προγράμματος όπως επίσης η ανάλυση της περιοχής παρέμβασης, η ιεράρχηση αναγκών, οι ευκαιρίες ανάπτυξης, η καταγραφή επενδυτικού ενδιαφέροντος , η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασιών και δικτυώσεων.

Διαβάστηκε 292 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή