Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Επίσκεψη του νέου Διοικητή Δ’ΣΣ στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

13022023 8

13022023 8

Τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη επισκέφθηκε σήμερα, ο νέος Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο της  ΧΧΙV Μ/Π/ΤΑΞ ΠΖ, Παναγιώτη Λιόντο και τον Ταξίαρχο της ΧΧΙ ΤΘΤ, Γεώργιο Μπόγδανο.

Η επίσκεψη του Διοικητή του Δ’ΣΣ είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα. Στη διάρκειά της, επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Στρατού, υπέρ της κοινωνίας και των πολιτών.

Ο κ. Τσαλικίδης ευχήθηκε στον Διοικητή του Δ Σώματος Στρατού καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και του προσέφερε την επετειακή έκδοση του ιστορικού φωτογραφικού λευκώματος που εξέδωσε η Π.Ε Ροδόπης, τιμώντας την επέτειο 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θράκης.

 

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 479 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή