Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη στο νέο Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Φώτιο Μάρη, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Στο μήνυμά του, ο κ. Τσαλικίδης αναφέρει « Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σου, επιθυμώ να σου εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνεις.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο συνιστά ένα σπουδαίο κεφάλαιο για τη Ροδόπη και συγχρόνως ένα πολύτιμο συνεργάτη της Περιφέρειας μας, στο αναπτυξιακό όραμα και τις δράσεις της περιοχής μας.

Είμαι βέβαιος ότι, η αγαστή συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο θα ενδυναμωθεί περαιτέρω, με στόχο την τοπική ανάπτυξη και επ΄ωφελεία των πολιτών».         

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 44 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 09:00

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή