Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Τα ειδικά σχολεία στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΠΕ Ροδόπης

161220222

161220222

161220222

161220222

Μαθήτριες και μαθητές των ειδικών σχολείων της Ροδόπης θα στολίσουν με χειροποίητες δημιουργίες τους, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 κι ώρα  10:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ « Γεώργιος Παυλίδης», στο κτίριο της ΠΕ Ροδόπης.

Στη δράση θα συμμετέχουν, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κομοτηνής, το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής η οποία θα παρουσιάσει γιορτινά κάλαντα και τραγούδια.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης και με την ευκαιρία των γιορτινών ημερών, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης θα προσφέρει στα παιδιά των ειδικών σχολείων, γλυκίσματα και συμβολικά δώρα .

 

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 396 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 09:23

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή