Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Δωρεάν rapid test για Covid -19 στην ΠΕ Ροδόπης

ΔωρεάνrapidtestγιαCovid -19 στηνΠΕΡοδόπης

Συνεχίζονται οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι  για την ταχεία ανίχνευση της COVID- 19, σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την πρόληψη και προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού.

Σε σταθερή λειτουργίαβρίσκονται οι σταθμοίδειγματοληψιών  για τον κορονοϊό,στο Διοικητήριο, έδρα της Π.Ε Ροδόπης και στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας ΠΑΜΘ, στην Κομοτηνή.

Το πρόγραμμα δράσης της Κινητής Ομάδας Υγείας του ΕΟΔΥ, από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, διαμορφώνεται ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης (σταθμός δειγματοληψιών, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή)

Δευτέρα – Παρασκευή—>  09:00-15:00

Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας (σταθμός δειγματοληψιών,  Υψηλάντου& Συμεωνίδη γωνία, Κομοτηνή)

Δευτέρα - Παρασκευή —> 09:00-15:00

Σάπες (Βασιλείου Κουτουμάνη)

Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή—>10:00-14:00

Ξυλαγανή (Πλατεία Ελευθερίας, Δημοτικό κατάστημα Ξυλαγανής)

Τρίτη—>  10:00-14:00

Ίασμος(Κέντρο Υγείας, Διαλαμπής 14)

Τετάρτη—>  10:00-14:00

Σώστης (Δημαρχιακό Μέγαρο Σώστου)

Πέμπτη—>   10:00-14:00

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Τοπρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων της ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στη Ροδόπη γνωστοποιείται με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ- https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/home/selida-perodopis και στον ιστότοπο του ΕΟΔΥ eody.gov.gr σε ημερήσια βάση.

Διαβάστηκε 335 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 16:50

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή