Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Νέα Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Ν.Τσαλικίδη

15092022

Την άδεια λειτουργίας της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΔΣ-διοικητικού διευθυντή του Συλλόγου κ. Ηλία Ποιμενίδη και της υπεύθυνης λειτουργίας των ΣΥΔ, κοινωνικής λειτουργού κ.Ιωάννας Ντίνα.

Ο Σύλλογος «Άγιοι Θεόδωροι»,  λειτουργεί ήδη από τον Αύγουστο του 2020, τέσσερις Στέγες με είκοσι συνολικά εργαζομένους, προσφέροντας δωρεάν πολλαπλές υπηρεσίες φροντίδας και παραμονής σε δεκατρία άτομα με νοητική αναπηρία.  Η νέα- πέμπτη κατά σειρά- Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου, πρόκειται να λειτουργήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θα φιλοξενήσει τρεις ωφελούμενους με νοητική αναπηρία ενώ σε αυτήν θα απασχολούνται τέσσερις εργαζόμενοι.

«Καλή αρχή στη νέα Στέγη. Μία αρχή που μας έχει δίπλα σας και μαζί σας. Στόχος μας, να είμαστε όλοι ισότιμα μέλη της ίδιας κοινωνίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμβάλλαμε και εμείς στην υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου. Μέσα σ αυτό το νέο σπίτι συνάνθρωποι μας θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν μια καλύτερη καθημερινότητα» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Τσαλικίδης.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 78 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 08:05
FaLang translation system by Faboba