Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Εκδηλώσεις «Θρακικό Πέλαγος Παράλια ΠΕ Ροδόπης 2022» από την Περιφέρεια ΑΜΘ- ΠΕ Ροδόπης

Τετραήμερο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων που θα εξελιχθούναπό τις 25 έως τις 28 Αυγούστου 2022,  περιλαμβάνει ο θεσμοθετημένος κύκλος εκδηλώσεων  «Θρακικό Πέλαγος Παράλια ΠΕ Ροδόπης 2022» που οργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης- Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Η αυλαία του φετινού προγράμματος ανοίγει με τη μουσική εκδήλωση «ένα πιάνο, μια φωνή, με μια θάλασσα τραγούδια» με τη συντοπίτισσα Χριστίνα Μαραγκόζη στο τραγούδι και Γιώργο Μαραγκό στο πιάνο, την Πέμπτη 25 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κομοτηνής.Μια βραδιά ατμοσφαιρική γεμάτη μελωδίες  σε αγαπημένα τραγούδια σύγχρονων Ελλήνων συνθετών, που οργανώνεται  με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, την Παρασκευή 26 Αυγούστου, στην Μαρώνεια, θα εμφανιστεί  το Παραδοσιακό Θρακιώτικο Συγκρότημα «ΕβρίτικηΖυγιά» με πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής. Ακολουθεί, την Κυριακή 28 Αυγούστου, στο Φανάρι,συναυλίαπαραδοσιακής μουσικής και μουσικής των Βαλκανίων με τοσχήμα«Λωξάντρα» (LoxandraEnsemble). Επιπλέον, στη διάρκεια του πολιτιστικού τετραημέρου προγραμματίστηκαν,  παιδικές παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη με το έργο «Ο Καραγκιόζης στις Θάλασσες της Μυθολογίας»  το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Φανάρι  και την Κυριακή 28 Αυγούστου στην Μαρώνεια αντίστοιχα.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις  είναι δωρεάν και η προσέλευση ελεύθερη.

Περισσότερες λεπτομέρειες και υλικό σχετικά με τις επικείμενες εκδηλώσεις θα γνωστοποιηθούν  σε νεότερη ενημέρωση.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 118 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή