Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Νέο ωράριο διενέργειας δειγματοληψιών για COVID -19

Συνεχίζεται  η διενέργεια δωρεάν μαζικών rapid test για την ανίχνευση της COVID- 19 στη Ροδόπη, σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την πρόληψη διασποράς της νόσου και την προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού.

Το πρόγραμμα δράσης της Κινητής Ομάδας Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κατά τις ημέρες Μ.Παρασκευή 22 Απριλίου και Μ.Σάββατο 23 Απριλίου 2022 τροποποιείται και θα ισχύσει ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης (σταθμός δειγματοληψιών Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή)

Μ. Παρασκευή 22/4 —> 11:00-17:00

Μ. Σάββατο 23/4 —> 9:00-14:30

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Το πρόγραμμα διενέργειας δειγματοληψιών της ΚΟΜΥ στην ΠΕ Ροδόπης γνωστοποιείται με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ                                         https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/home/selida-perodopis και στον ιστότοπο του ΕΟΔΥ eody.gov.gr σε καθημερινή βάση.

Διαβάστηκε 437 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή