Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Δ/νσης Δημόσιας Υγείας ΠΑΜΘ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Ύστερα από την ανακοίνωση στις 16-07-2021 του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, σχετικά με τις άδειες άσκησης επαγγέλματος ιατρών, σας ενημερώνουμε ότι οι Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας των Π.Ε. της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. με γνώμονα την κείμενη νομοθεσία περί υποβολής αιτήσεων, θα δεχθούν αιτήσεις ιατρών (με πλήρη τα δικαιολογητικά), για εγγραφή στις λίστες αναμονής ιατρικών ειδικοτήτων για τα νοσοκομεία της Περιφέρειας, οποιαδήποτε ώρα ή ημέρα της εβδομάδας.

MAIL ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                   ΕΚ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Διαβάστηκε 150 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 11:44
Τμήμα Σχεδιασμού Ηλεκτρονικών  Υπηρεσιών για τον Πολίτη

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Σχεδιασμού Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών για τον Πολίτη

FaLang translation system by Faboba