Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Εθιμοτυπική συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης με τον νέο Διοικητή της 4ης ΕΜΑΚ

Την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στα πλαίσια της εθιμοτυπίας ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης υποδέχθηκε στο Γραφείο του τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής - 4ης ΕΜΑΚ, Μιχάλη Αλτιπαρμάκη.

Ο κ. Τσαλικίδης εστίασε στη σύμπραξη της 4ης ΕΜΑΚ με την ΠΕ Ροδόπης, αλλά και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ σε θέματα πολιτικής προστασίας και περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών, αναφέροντας χαρακτηριστικά την καθοριστική συμβολή της στις έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες του μήνα Ιανουαρίου.

Η ΠΑΜΘ μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΜΘ 2014-2020, στηρίζει έμπρακτα το έργο της ΕΜΑΚ, με χρηματοδότηση 2,2 εκ.ευρώ για την προμήθεια 15 ειδικών διασωστικών και υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων διαφόρων τύπων και χωρητικότητας.

Κλείνοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Διοικητή για τα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του για τη συνέχεια της αγαστής συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 576 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 17:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή