Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή του Δ’ΣΣ «ΘΡΑΚΗ» στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη   υποδέχθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Κατά την εθιμοτυπική συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το σημαντικό έργο του Στρατού και του Δ΄ Σώματος Στρατού ειδικότερα για τη Θράκη και τη Ροδόπη. Ο ίδιος επισήμανε την αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα στον τομέα της πολιτικής προστασίας και για την υποστήριξη δράσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού , εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί επ΄ωφελεία της κοινωνίας.

Στην κορύφωση της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, προσέφερε στον Διοικητή του Δ΄ΣΣ, το ιστορικό -φωτογραφικό λεύκωμα VIA EGNATIA, έκδοση της Περιφερειακής Ενότητας, αφιερωμένη στην Εκατοστή Επέτειο από την Απελευθέρωση της Κομοτηνής και της Θράκης.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 520 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 17:26

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή