Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Δείτε LIVE - Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της Πιλοτικής Δράσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο του έργου +RESILIENT

sinentefksi typoy

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως εταίρος στο διακρατικό έργο +RESILIENT «Mediterranean Open REsouRcEs for Social Innovation of SociaLly ResponsIve ENTerprises», και  ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης κ. Αλέξης Πολίτης,  σας προσκαλούν στην   «Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της Πιλοτικής Δράσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο του έργου +RESILIENT» που θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, και ώρα 12:00 μ.μ., μέσω της πλατφόρμας Webex.

 

Η Συνέντευξη Τύπου αποσκοπεί τόσο στην ενημέρωση αναφορικά με το έργο +RESILIENT και την πιλοτική δράση της ΠΑΜΘ στο πλαίσιο του έργου όσο και στην επίσημη έναρξη της πιλοτικής δράσης και στην ενθάρρυνση τοπικών κοινωνικών επιχειρήσεων και συνεργατικών σχηματισμών με υψηλό κοινωνικό προσανατολισμό και ανταπόκριση (SVRC) να συμμετάσχουν στις προβλεπόμενες δράσεις.

Στο πλαίσιο της πιλοτικής δράσης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επιδιώκει την ουσιαστική συμμετοχή κυρίως των τοπικών Κοιν.Σ.Επ (Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων) και άλλων επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται ή που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Κοινωνική Οικονομία σε δράσεις που αποσκοπούν στην δυναμική κοινωνική επιχειρηματικότητα που καθοδηγείται από την τεχνολογία, τα ανοιχτά δεδομένα, την καινοτομία και τα επιτυχημένα μοντέλα με κοινωνική σημασία και αντίκτυπο.

Το έργο +RESILIENT συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG MEDITERRANEAN 2014-2020 και βασίζεται στην συνεργασία φορέων της 4πλής έλικας από 8 Ευρωπαϊκές χώρες τις Μεσογείου.

Επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την Φόρμα που διατίθεται ηλεκτρονικά από τον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/RTRZ3KhRDKhiKZtw6 έως την Τετάρτη 3 Μαρτίου.

Για πληροφορίες: Νάντια Καρρά, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Living Prospects Ltd, εξωτερικός συνεργάτης της ΠΑΜΘ για το έργο +RESILIENT.

Για να παρακολουθήσετε την συνέντευξη τύπου ζωντανά, πατήστε εδώ.

 

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

12:00 μ.μ. – 14:00 μ.μ.

Η Συνέντευξη Τύπου θα διεξαχθεί με τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας Cisco Webex Meetings

μέσω του παρακάτω συνδέσμου https://support-874.my.webex.com/support-874.my/j.php?MTID=m7411def9f1c934e3651982828ebeba5c

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

12:00 – 12:05

Σύνδεση συμμετεχόντων

 

12:05 – 12:15

Χαιρετισμοί

Αλέξης Πολίτης

 Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης

12:15 – 12:30

Καλωσόρισμα συμμετεχόντων - Σκοπός Συνέντευξης Τύπου

12:30 – 12:45

Το έργο +RESILIENT & ο ρόλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο έργο

Παρασκευή Χουρίδου . Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

12:45 – 13:00

Οι πιλοτική δράση της ΠΑΜΘ στο πλαίσιο του έργου και Διαδικασία συμμετοχής

Νάντια Καρρά (Οικονομολόγος - Living Prospects ΕΠΕ/ Εξωτερικός συνεργάτης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης)

13:00 – 14:00

Ανοιχτή συζήτηση – Ερωτήσεις

 

Κλείσιμο Συνέντευξης Τύπου

Διαβάστηκε 553 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 11:06

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή