Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες της ΠΕ Ροδόπης με πλήρη εφαρμογή των έκτακτων μέτρων προστασίας από τον Covid 19

Μετά την έξαρση του κορονοϊού και το έντονο επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή μας, η ΠΕ Ροδόπης συνεχίζει τα έκτακτα μέτρα όπως και στην Ά φάση της πανδημίας, για την εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες της ΠΕ, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών και εργαζόμενων.

Ειδικότερα:

Προκειμένου να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας θα γίνεται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Αποκλειστικά και μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, δύναται η φυσική παρουσία.

Η χρήση μάσκας προσώπου και αντισηπτικού υγρού χεριών είναι υποχρεωτική για εργαζόμενους και πολίτες, κατά την είσοδο και έξοδο σε όλους τους χώρους των δημόσιων Υπηρεσιών. Στο Διοικητήριο, έδρα της ΠΕ Ροδόπης, οι πολίτες εισέρχονται μόνο από την κεντρική είσοδο.

Τουλάχιστον το 50% των υπαλλήλων εργάζονται με τηλεργασία, ακολουθώντας τη σχετική νομοθεσία που ισχύει, προστατεύοντας έτσι τη δημόσια υγεία.

Τέλος, για κάθε πρόσθετη πληροφορία που χρειάζονται οι πολίτες, μπορούν να καλέσουν στα παρακάτω τηλέφωνα των αντίστοιχων Διευθύνσεων της ΠΕ Ροδόπης :

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: 25313- 54215, 25313- 54230, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: 25313-53902, 25313-53922, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ: 25313-50420, 25313-50418, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ: 25313-53904,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ: 25313-54104, 25313-54141,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ:25313-53960, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Μέλημά μας είναι η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες της ΠΕ Ροδόπης, με όρους προστασίας και ασφάλειας για τους ίδιους τους πολίτες και τους εργαζόμενους. Με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοιου, εφαρμόζονται όπως συνέβη και κατά την πρώτη φάση της πανδημίας, μια σειρά από έκτακτα μέτρα» αναφέρει σε σχετικό μήνυμα του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης.

                                                             Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 512 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 08:22

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή