Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νικόλαου Τσαλικίδη για την επέτειο 100 χρόνων από την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό

1 100χρν

2 100χρν

4100χρν

7 100χρν

8 100χρν

«Τιμούμε φέτος  την Εκατοστή Επέτειο από την Απελευθέρωση της Κομοτηνής και της Θράκης, υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας. Με αίσθημα ευθύνης προς τη διασφάλιση της υγείας, προσεγγίζουμε και γιορτάζουμε την κορυφαία αυτή ιστορική στιγμή της Κομοτηνής που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον χρόνο.

Τα 100 χρόνια Ελεύθερη Θράκη, Ελεύθερη Κομοτηνή δεν αρκεί να εορταστούν και να παραμείνουν στον χρόνο μόνο ως μία επέτειος. Συνιστούν την ιστορία του μέλλοντος αυτού του τόπου, ενός τόπου με γερά θεμέλια που αξίζει να αναδειχθεί σημαντικά. Έχοντας ως κεφάλαιο την ιστορική παρακαταθήκη και θεμέλιο λίθο τη βοήθεια και τη σύμπραξη των νέων συνανθρώπων και συναγωνιστών στο πλευρό μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε αισιόδοξες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

 Η ιστορία μας είναι αυτή που μας εμπνέει να προχωρήσουμε ενωμένοι και αισιόδοξοι με ζωτικότητα κι αποφασιστικότητα, συνεχίζοντας να έχουμε πίστη στις διαχρονικές αξίες μας.

Χρόνια πολλά Κομοτηνή, Χρόνια πολλά Θράκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης , στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου, συμβολικά και ως ένδειξη ελάχιστης τιμής μερίμνησε για τον σημαιοστολισμό των οδικών κόμβων εισόδου και εξόδου της πόλης της Κομοτηνής.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 466 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή