Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Τηλεδιάσκεψη για τις επιπτώσεις της κρίσης του κορονοϊού στην τοπική οικονομία

2342020

Οι οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης του κορονοϊού κι η εξέταση προτάσεων στήριξης της τοπικής οικονομίας, απασχόλησαν τηλεδιάσκεψη φορέων της περιοχής, την οποία συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Πρόεδροι, του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης, Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης, Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης, Παραρτήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δημήτρης Λουρίκας, του Εμπορικού Συλλόγου Ροδόπης Κική Κωνσταντινίδου, του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης Κώστας Χαριτόπουλος κι ο Πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί και αγοραίων Ν. Ροδόπης Ανδρέας Κακαζάνης.

«Με το βλέμμα μπροστά κι έχοντας στο μυαλό μας τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, με ενέργειες στήριξης των ανθρώπων της πρώτης γραμμής και των υπηρεσιών της Περιφέρειας είναι σημαντικό να διερευνήσουμε, μέσα από διάλογο, τρόπους ανάκαμψης επιχειρήσεων κι άλλων ομάδων επαγγελματιών .
Η προσαρμογή στην κανονικότητα πρέπει να γίνει με όρους ομαλότητας και κυρίως ασφάλειας για την υγεία μας.
Καθήκον μας είναι να καταγράψουμε και να δομήσουμε προτάσεις που θα βοηθήσουν. Πλήττονται επιχειρήσεις, επιστημονικοί κλάδοι, παραγωγικοί φορείς και οφείλουμε να σταθούμε με σχέδιο και προοπτική για καλύτερες μέρες» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Τσαλικίδης».


Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 514 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 19:21

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή