Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νικόλαου Τσαλικίδη σε στρατιωτικά φυλάκια και στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής

antiprodop xristougenna2019 1 

antiprodop xristougenna2019 1 

antiprodop xristougenna2019 1 

antiprodop xristougenna2019 1 

antiprodop xristougenna2019 1 

antiprodop xristougenna2019 1 

Στρατιωτικά φυλάκια της περιοχής και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με στελέχη και οπλίτες, στα στρατιωτικά φυλάκια Νυμφαίας και στο στρατόπεδο «Λοχαγού Μουζιοπούλου» συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Λεωνίδα Γιοβάνη και τον Διοικητή της 21ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Ιωάννη Μπόγδο αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του, στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων της Σχολής Αστυνομίας στην Κομοτηνή, ο κ. Τσαλικίδης συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με τη Διοίκηση και το προσωπικό του Τμήματος και τους δόκιμους αστυφύλακες, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας ΑΜΘ Νικόλαο Μενεξίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης προσέφερε συμβολικά δώρα κατά τις επισκέψεις του και παράλληλα με τις ευχές έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας ενώ συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελούν προς όφελος της κοινωνίας.

 

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 1579 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 12:02

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή