Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Δημοσίευση αποφάσεων συγκρότησης των τριμελών εξεταστικών επιτροπών διενέργειας εξετάσεων στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για τεχνικές επαγγελματικές άδειες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 14-3-2014 (ΦΕΚ 129/14-3-2014 Τεύχος Υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Φορέων του Δημόσιου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα) δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις συγκρότησης των τριμελών εξεταστικών επιτροπών διενέργειας εξετάσεων στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, των κάτωθι τεχνικών επαγγελματικών αδειών:

• Τεχνικών καύσης υγρών και αερίων καυσίμων (Π.Δ.1/13)
• Τεχνικών υδραυλικών εγκαταστάσεων (Π.Δ.112/12)
• Χειριστών Μηχανημάτων Τεχνικών έργων (Π.Δ.113/12)

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή σε εξετάσεις για τα ανωτέρω τεχνικά επαγγέλματα, μπορούν να υποβάλλουν στο Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Ροδόπης (Φιλίππου 82, Κομοτηνή – πρώην ΥΕΒ, τηλ. 25313 54207) τις προβλεπόμενες αιτήσεις με τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά και παράβολα.

Συνιστάται η προγενέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων για το θεσμικό πλαίσιο που διέπει το επάγγελμά τους και τη διαδικασία των εξετάσεων.

Σχετικό ενημερωτικό υλικό θα αναρτάται συνεχώς στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης www.perodopis.eu.

Με εντολή Αντιπεριφερειάρχη
Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης

Ακριβές αντίγραφο
Παντελής Δελίδης
ΠΕ Χημικών Μηχανικών

 

Διαβάστηκε 1294 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 14:34

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή