Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης που έχει τον έλεγχο και τον συντονισμό του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων   ανακοινώνει  ότι άρχισε η διανομή στους 16 Φορείς Υλοποίησης (Φιλανθρωπικοί Σύλλογοι, Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, Σύλλογοι Παλιννοστούντων, Σύλλογοι Πολυτέκνων, Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Δήμοι και Κοινωφελείς Επιχειρήσεις τους για τις ορεινές και μειονεκτικές τους περιοχές), που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων της Ε.Ε. σε άπορα άτομα και άπορες οικογένειες, για το έτος 2013.

Διανεμήθηκαν ήδη στους ενδιαφερόμενους ζυμαρικά (ποσότητα 133.541,00 κιλά),ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΠ (ποσότητα 10.416,408 κιλά )και ΦΕΤΑ (ποσότητα 18.497 κιλά) και θα ακολουθήσουν ελαιόλαδο και γραβιέρα.

Παρακαλούνται οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος να επικοινωνούν με τον Φορέα Υλοποίησης, μέσω του οποίου συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ώστε να ενημερωθούν για τον ακριβή τόπο και χρόνο που θα διανέμεται το κάθε προϊόν.

                                                                                

                                                                                           Ε.Α

                                                           Η   ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ   ΤΗΣ   Δ/ΝΣΗΣ

                                                                 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ   ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ  

 

Κατεβάστε το αρχείο

Διαβάστηκε 1534 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 14:29

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή