Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Επίσκεψη του Ρώσου Πρόξενου στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

 

Τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη κ. Alexander Shcherbakov, υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Shcherbakov στην περιοχή μας.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου τακτικού διήμερου μεταφοράς των υπηρεσιών του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στην Κομοτηνή, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Ροδόπης, για την εξυπηρέτηση των Ρώσων υπηκόων που διαμένουν στην περιοχή της Ροδόπης και της Ξάνθης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κατά τη συζήτησή τους ενημέρωσε τον Πρόξενο για θέματα που άπτονται των βιομηχανικών και αγροτικών εξελίξεων, εξαίροντας παράλληλα τις εγκαταστάσεις, υποδομές και τις δυνατότητες αξιοποίησης της ΒΙΠΕ Ροδόπης ενώ επιπλέον συζητήθηκαν άμεσοι τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Στο τέλος της συζήτησης, οι δυο πλευρές δεσμεύθηκαν για μια εκδήλωση στο άμεσο μέλλον στην Κομοτηνή με στόχο την προοπτική της αγροτικής ανάπτυξης στην περιοχή μας και την ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Νικόλαος Τσαλικίδης

Διαβάστηκε 867 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:49
FaLang translation system by Faboba