Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Καλλίστης

Με αφορμή την απόφαση για κλείσιμο του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Καλλίστης, ύστερα από το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα 7/2017 - ΦΕΚ 14/Α/9-2-2017 Αναδιάταξη - αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία περιφερειακών υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, δηλώνουμε ξεκάθαρα την αντίθεση μας.
Μία τέτοια απόφαση, φανερώνει έλλειψη σχεδιασμού, τεράστια προχειρότητα, βάζει σε κίνδυνο τους πολίτες μίας ευρύτερης περιοχής, αφήνοντας τους εκτεθειμένους και κυρίως αντιτίθεται του δικού μας πλάνου ανάπτυξης μέσω του τουρισμού σε έναν εκ των πιο σημαντικών τουριστικών προορισμών της Π.Ε. Ροδόπης, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο, όπου αναμένεται να αποτελέσει προορισμό για χιλιάδες τουρίστες. Ο συγκεκριμένος Σταθμός έχει την ευθύνη για τις παραλίες του Φαναριού, της Μέσης και της Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής που υποδέχονται χιλιάδες τουρίστες.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, αποτελεί αυτονόητο πώς η νέα ομάδα του τοπικού αστυνομικού επιβάλλεται να βρει στέγη στη συγκεκριμένη περιοχή, προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
Αποτελεί χρέος για την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, να λάβει υπόψη του τις ενστάσεις και την επιχειρηματολογία όλων των τοπικών Φορέων, που γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον τις τοπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
Νικόλαος Τσαλικίδης

Διαβάστηκε 857 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή